KATALOGER

HER FINDER DU VORES MEST POPULÆRE PUBLIKATIONER

Her på siden giver vi dig et overblik over alle vores kataloger og brochurer, så du selv nemt kan dykke ned i det materiale, du har brug for.

» SAFETY

Når det handler om sikkerhed & miljø, så er Safety-kataloget helt uundværligt. Her finder du alle former for sikkerhedsudstyr og værnemidler, der kan sikre et godt arbejdsmiljø.

» DETAIL

Der anvendes mange food og non-food forbrugsvarer i detailhandelen. Bunzl har
et både bredt og dybt sortiment af løsninger til ethvert formål. Vi har gjort det nemt for dig og har samlet mulighederne ét sted.

» RENGØRING OG HYGIEJNE

God rengøring og et højt niveau af hygiejne er en grundsten i mange brancher. Bunzl har et bredt sortiment, som du kan læse mere om kataloget. Der er alt fra simple rekvisitter til rengøringsmaskiner, kemi og aftørring.

» FOOD KATALOG

Når det handler om produktion af fødevarer, skal du have fat i Bunzl. Vi kan levere komplette løsninger, som omfatter både maskinerne og alle de tilhørende forbrugsvarer samt teknisk service.

» BÆREDYGTIGHEDSKATALOG

Bunzl støtter op omkring en mere bæredygtig fremtid og vi har samlet et udvalg af løsninger, som understøtter det formål. Læs også om vores information om materialetyper, begreber og mærkninger.

» FRUGT OG GRØNT KATALOG

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt, så skal du bruge Bunzl. Vi har alt inden for bakker, poser og sække i forskellige materialertyper. Og vi kan også levere prispistolen og etiketterne.  

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt