Køb grønnere ind

Fremtiden er i vores hænder

Derfor arbejder vi løbende på at reducere vores miljøaftryk i alle dele af vores forretning.

Blandt andet så har vi et stort udvalg af bæredygtige produkter, og vi udvider løbende vores sortiment, så vi kan inspirere vores kunder til en mere bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed kan forstås og opnås på mange måder. I dette katalog giver vi vores definition og forklaring på begreber inden for bæredygtighed og giver dig information om certificeringer og miljø-mærker på området. Alt sammen for at give dig det bedst mulige grundlag for at træffe dit valg. Hvis bæredygtige produkter giver mening for dig, så lad os gennemgå dit vareindkøb og finde mulige bæredygtige alternativer.


Find et udvalgt sortiment af varer og løsninger, som tager hensyn til blandt andet ansvarlig produktion, genanvendelse, biologisk nedbrydelighed, samt en reduceret anvendelse af naturlige ressourcer lige her i vores bæredygtige katalog.

ANDRE NYHEDER

Versaflo™ fra 3M™

Versaflo™ fra 3M™

Hold dine medarbejdere sikre, når de er på arbejde, med de innovative og avancerede Versaflo™ produkter fra populære 3M™ .

Læs mere
Supermarco

Supermarco

Læs historien om Supermarco – det italienske madmekka i Sydhavnen. Vi har spurgt Supermarco, hvordan det er at være kunde hos os.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt