MILJØ

Home » Miljø

Miljø og Produktsikkerhed

Vi gør vores til, at du kan være tryg. I Bunzl arbejder vi på at reducere vores indvirkning på miljøet gennem løbende tiltag samt overholdelse af miljølovgivningen. Vi udbygger hele tiden sortimentet med nye miljømærkede produkter. Bunzl er i øvrigt ISO 14001 certificeret.

Vi arbejder målrettet på at have et sikkert og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere, og vi bidrager til økonomisk, miljømæssig og social ansvarlighed over for kunder, leverandører og lokalsamfund.

Alle vores produkter lever op til gældende lovgivning og krav, og du kan altid finde opdaterede datablade i vores webshop under produktet.

> Klik her og se vores ISO 14001 certifikat

> Klik her og se Fødevarestyrelsens smiley-rapport

 

MILJØPOLITIK

Vores mål er at reducere vores indvirkning på miljøet, herunder faktorer, der bidrager til klimaændringer, gennem en forpligtelse til løbende forbedringer og til at overholde miljølovgivning og -bestemmelser.

 

 • Vi vil drage omsorg for, at alle medarbejdere handler miljømæssigt forsvarligt og efterlever interne og eksterne regler i relation til deres virke i virksomheden.
 • Vi vil tilskynde vores leverandører til at fremme miljømæssigt acceptable råmaterialer, produkter og serviceydelser.
 • Vi vil sørge for at miljøpolitikken er kommunikeret til alle medarbejdere og kunder og er offentligt tilgængelig på vores hjemmeside.
 • Vi vil samarbejde med myndigheder om miljøspørgsmål.
 • Vi vil opsætte specifikke mål for vores miljømålsætning.
 • Vi vil opretholde ISO 14001 miljøcertifikat.

Du kan læse hele vores miljø- og bæredygtighedspolitik lige her

 

Vi passer på skovene med FSC®

Hos Bunzl fører vi et stort udvalg af FSC-mærkede produkter. Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at passe på skovene og de mennesker og dyr, som bor i dem. Og fordi vi gerne vil gøre det nemt for dig at træffe et miljørigtigt valg.

Hvis du går efter FSC-mærket, når du køber produkter af træ eller papir, er du med til at gøre en forskel. Det gør du, fordi FSC sikrer, at skove drives ansvarligt med respekt for natur, dyr og mennesker, så kommende generationer kan nyde godt af dem.

Læs mere på www.fsc.dk og kig efter FSC-logoet i vores webshop.

  » SE ALLE PUBLIKATIONER HER

  » Safety

  Det handler om sikkerhed & miljø

   

  » Detail

  Det skal være nemt at handle

  » Rengøring og hygiejne

  Læs og oplev vores store udvalg

  » Food katalog

  Når det handler om fødevareproduktion

  » Omtanke for miljøet

  Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

   

  » Frugt & Grønt katalog

  Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt