Bæredygtighedskatalog

Så er det nye bæredygtighedskatalog på gaden

Så er det nye bæredygtighedskatalog på gaden i en version 3, og vi har glædet os til at præsentere de mange nye, bæredygtige produkter i vores sortiment.

I det nye katalog finder du et udvalgt sortiment af varer og løsninger, som blandt andet tager hensyn til ansvarlig produktion, genanvendelse, biologisk nedbrydelighed og omtanke for jordens naturlige ressourcer.

Du finder blandt andet det nyeste indenfor bæredygtig fødevareemballage, poser, folier, batterier og selvfølgelig de populære kompostanlæg.

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed kan forstås og opnås på mange måder. I vores bæredygtighedskatalog giver vi dig vores definition og forklaring på begreber inden for bæredygtighed, og information om certificeringer og miljø-mærker på området. Alt sammen for at give dig det bedst mulige grundlag for at træffe dit valg, når du handler ind til din virksomhed.

Tag et kig i kataloget og bliv inspireret til en mere bæredygtig fremtid.

ANDRE NYHEDER

Arbejdssko fra JALAS® 

Arbejdssko fra JALAS® 

Få en gratis fodanalyse og find de helt rigtige arbejdssko fra JALAS® til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 31. december 2022.

Læs mere
Efterårskampagne

Efterårskampagne

Så er årets efterårskampagne på Nilfisk rengøringsmaskiner til bygge- og anlægsindustrien ude! Kampagnen gælder til og med 31. december 2022.

Læs mere
Støt brysterne

Støt brysterne

For hver solgt VP300 pink donerer Nilfisk 50 kr. til Støt Brysterne. Kampagnen gælder fra 1. september til og med 31. oktober.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt