OM BUNZL

Home » Om Bunzl

Det store sortiment samlet ét sted

Bunzl fører et bredt og dybt sortiment af varer, løsninger og services til det professionelle Danmark. Hos os finder du alt inden for emballage, hygiejneløsninger, personlige værnemidler, arbejdstøj & sikkerhedssko, alt til det professionelle køkken, butiksudstyr og alt derimellem, inklusive landsdækkende teknisk service.

Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser, og vi har altid flere tusinde varenumre på lager, så du aldrig skal gå forgæves, når du handler hos os. Med vores moderne logistiksystem kan du forvente en høj leveringssikkerhed hver gang. Vi leverer dine varer i faste intervaller på én gang. Effektivt og nemt.

Blandt vores kunder finder du den danske dagligvarehandel, fødevareproducerende virksomheder samt industri, håndværk og pharma-industrien. Og vi leverer overalt i Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne og Island.

Bunzl i Danmark er en del af noget større

Vi er en del af det engelske aktieselskab Bunzl Plc, som er til stede i over 30 lande. Det giver vores kunder en række fordele fx på priser, sortiment, leveringstider og en masse andet, og gør os til en af landets foretrukne samarbejdspartnere indenfor forbrugsvarer. Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores organisation, og som medarbejder i Bunzl koncernen får man adgang til et internationalt bagland med spændende karrieremuligheder. Lær os og vores kollegaer over hele verden lidt bedre at kende ved at se videoen om hvem vi er.

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt