Supermarco

Det italienske madmekka på Støbegodsvej

På Støbegodsvej i Sydhavnen ligger det italienske madtempel Supermarco i en 100 år gammel stålhal.

Her møder vi Jens. Jens overtog butikken sammen med sin kone Mette for to år siden, efter de tidligere ejere gik konkurs.

”Vi vidste fra begyndelsen, at der lå et enormt potentiale i Supermarco, og vi tvivlede ikke på, at vi bare måtte bringe forretningen til live igen. Tænk at kunne arbejde med vores passion hver eneste dag!”

Jens og Mette har nemlig en stor passion for Italien og særligt den italienske madkultur. Igennem Supermarco kunne parret bringe en lille bid af det italienske køkken med til Danmark, og den chance tog de, da de overtog Supermarco.

I dag er Supermarco en veldrevet butik med gang i hjulene, og især delikatessen og cafeen tiltrækker mange kunder.

En af de første udfordringer, Jens stod overfor i Supermarco, var gamle og nedslidte pålægsmaskiner i delikatessen. Pålægsmaskiner er en stor investering, så vi besøgte producenten sammen med Jens og delikatessechefen, så vi kunne finde de helt rigtige maskiner til Supermarco.

Noget af det første Jens og Supermarco stod og manglede var nogle gode pålægsmaskiner til deres lækre italienske specialiteter. Det er en stor investering, så vi besluttede at tage til Sverige sammen med Jens og delikatessechefen, så vi kunne finde de helt rigtige maskiner til Supermarco.

”Nogle ting køber man ikke bare sådan lige. Maskiner er en stor investering, og vi sælger ikke bare fra et katalog. Vi går op i, at vores kunder får den helt rigtige løsning.” – Max, salgschef hos Bunzl.

Vi har spurgt Jens, hvad han synes om at være kunde hos os:

”Det gode ved Bunzl er jo, at man kan få alt det, man skal bruge et sted. Vi handler både emballage, logoprodukter, rengøring, papir, poser og meget mere, og så er det rart, at man bare kan få det meste. Jeg har et rigtig godt forhold til min konsulent Bjørn Hansen og salgschefen Max, som hjælper mig med at finde det helt rigtige til vores butik. Så jeg er glad for samarbejdet med Bunzl og den sparring, jeg får.”

ANDRE NYHEDER

Affaldssortering

Affaldssortering

Få styr på din affaldssortering med en af vores affaldssorteringsløsninger. Vi har samlet vores udvalg, så du kan dykke ned i de forskellige løsninger her.

Læs mere
JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen giver følelsen af at gå på luft. Det er nemlig meget bløde og stabile sko, som tåler lange arbejdsdage.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt