KATALOGER

HER FINDER DU VORES MEST POPULÆRE PUBLIKATIONER

Her på siden giver vi dig et overblik over alle vores kataloger og brochurer, så du selv nemt kan dykke ned i det materiale, du har brug for.

» SAFETY

Når det handler om sikkerhed & miljø, så er Safety-kataloget helt uundværligt. Her finder du alle former for sikkerhedsudstyr og værnemidler, der kan sikre et godt arbejdsmiljø.

» DETAIL

Der anvendes mange food og non-food forbrugsvarer i detailhandelen. Bunzl har
et både bredt og dybt sortiment af løsninger til ethvert formål. Vi har gjort det nemt for dig og har samlet mulighederne ét sted.

» RENGØRING OG HYGIEJNE

God rengøring og et højt niveau af hygiejne er en grundsten i mange brancher. Bunzl har et bredt sortiment, som du kan læse mere om kataloget. Der er alt fra simple rekvisitter til rengøringsmaskiner, kemi og aftørring.

» FOOD KATALOG

Når det handler om produktion af fødevarer, skal du have fat i Bunzl. Vi kan levere komplette løsninger, som omfatter både maskinerne og alle de tilhørende forbrugsvarer samt teknisk service.

» FRUGT OG GRØNT KATALOG

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt, så skal du bruge Bunzl. Vi har alt inden for bakker, poser og sække i forskellige materialertyper. Og vi kan også levere prispistolen og etiketterne.  

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Omtanke for miljøet

Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

 

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt