3M™ Halvmaske

3M™ Halvmaske HF-8000 Secure Click™

3M™ Secure Click™ halvmaske i HF-800-serien er enkel, behagelig og pålidelig i brug, men stadig med gennemtænkte og intuitive funktioner. Fås i tre forskellige størrelser: small, medium og large.

3M™ Secure Click™ halvmaske i HF-800-serien er designet med smarte og intuitive funktioner, der hjælper med at beskytte mod partikler og en lang række gasser og dampe, når den bruges sammen med godkendte 3M™ Secure Click™ filtre. Vores åndedrætsværn fås i tre forskellige størrelser og med en talemembran, der er udviklet til at sikre lettere kommunikation under arbejdet. Masken har mindre åndingsmodstand og større komfort via verdens første quad-flow-filterkassettesystem. To dobbeltflow-filtre på hvert åndedrætsværn betyder fire luftstrømsveje, hvilket giver lettere vejrtrækning.

Den nye 3M™ Secure Click™-serie har en hurtig og brugervenlig tilslutning af filterkassetter. Det fungerer ligesom en sikkerhedssele – bare sørg for, at tilslutningerne flugter, og tryk, indtil du hører et klik og er sikker på, at filtrene er korrekt monteret. Det hurtige, enkle one-touch-tæthedstjek giver medarbejderne større tillid til, at åndedrætsværnet er korrekt påsat.

Hvornår har du sidst skiftet filter?

Respirationsfilteret til dit åndedrætsværn holder ikke evigt. Når dit filter er brugt op, så vil det ikke kunne yde den samme beskyttelse, og du kan risikere, at beskyttelsen helt udebliver, eller at det bliver svært at trække vejret igennem filteret, hvorved du bliver træt og oplever en nedsat produktivitet. Det er derfor vigtigt, at du tjekker dit åndedrætsværn og filter ofte, så du får den bedste beskyttelse.

Husk at skifte dit Filter Secure Click™ til din 3M™ Secure Click™ halvmaske jævnligt og altid når:

  • Det begynder at blive besværligt at trække vejret ordentligt
  • Udløbsdatoen på filteret er overskredet
  • Hvis filteret er skadet på nogen måde
  • Hvis du kan lugte eller smage kontamineringen ved korrekt brug

Herunder kan du se masken fra 3M™ på vores webshop og de tilhørende Filter Secure Click™.

ANDRE NYHEDER

Affaldssortering

Affaldssortering

Få styr på din affaldssortering med en af vores affaldssorteringsløsninger. Vi har samlet vores udvalg, så du kan dykke ned i de forskellige løsninger her.

Læs mere
JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen giver følelsen af at gå på luft. Det er nemlig meget bløde og stabile sko, som tåler lange arbejdsdage.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt