Evolve by Faerch

Ny generation af bæredygtig fødevareemballage – Evolve by Faerch

Evolve serien indeholder 75% genanvendt PET fra flasker og bakker, og når du er færdig med din Evolve emballage, så kan den genanvendes igen og igen.

Bakkerne er uden ny indfarvning, og derfor fås de kun i varierende farver fra de genbrugte plastflasker og bakker, som de er fremstillet af. Samtidigt minder det brugeren om, at bakken kan genanvendes.

Produktlinjen lever naturligvis op til den strengeste fødevarelovgivning, og beskytter fødevarer i et temperaturspænd fra -40 celcius til + 200 grader celsius.

Certificeret cirkularitet

Genanvendt materiale (PCR) i emballage er godt for miljøet og klimaet, og når det anvendes i mono-materiale produkter, kan det være medvirkende til at skabe en cirkulær økonomi. Evolve serien fra Faerch indgår i en cirkulær økonomi i det, at produkterne består af 75% genanvendt materiale, og de kan genanvendes igen og igen.

Se Evolve serien i vores store bæredygtighedskatalog fyldt med inspiration lige herunder.

ANDRE NYHEDER

Forårsavisen 2024

Forårsavisen 2024

Vi har samlet en masse gode tilbud til dig i vores forårsavis 2024. Tilbuddene gælder til og med 31. maj, så skynd dig ind og få klikket de gode tilbud hjem.

Læs mere
Verive

Verive

Vi har glædet os til at præsentere dig for vores helt eget brand: Verive. Verive er bæredygtige emballageløsninger til din forretning.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Omtanke for miljøet

Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

 

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt