Evolve by Faerch

Ny generation af bæredygtig fødevareemballage – Evolve by Faerch

Evolve serien indeholder 75% genanvendt PET fra flasker og bakker, og når du er færdig med din Evolve emballage, så kan den genanvendes igen og igen.

Bakkerne er uden ny indfarvning, og derfor fås de kun i varierende farver fra de genbrugte plastflasker og bakker, som de er fremstillet af. Samtidigt minder det brugeren om, at bakken kan genanvendes.

Produktlinjen lever naturligvis op til den strengeste fødevarelovgivning, og beskytter fødevarer i et temperaturspænd fra -40 celcius til + 200 grader celsius.

Certificeret cirkularitet

Genanvendt materiale (PCR) i emballage er godt for miljøet og klimaet, og når det anvendes i mono-materiale produkter, kan det være medvirkende til at skabe en cirkulær økonomi. Evolve serien fra Faerch indgår i en cirkulær økonomi i det, at produkterne består af 75% genanvendt materiale, og de kan genanvendes igen og igen.

Se Evolve serien i vores store bæredygtighedskatalog fyldt med inspiration lige herunder.

ANDRE NYHEDER

Bliv klædt på til vinter

Bliv klædt på til vinter

Det er koldt udenfor, og det er vigtigt at være klædt godt på, når man er på arbejde. Vi har samlet et udsnit af vores arbejdstøj her.

Læs mere
Verive

Verive

Vi har glædet os til at præsentere dig for vores helt eget brand: Verive. Verive er bæredygtige emballageløsninger til din forretning.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt