Evolve by Faerch

Ny generation af bæredygtig fødevareemballage – Evolve by Faerch

Evolve serien indeholder 75% genanvendt PET fra flasker og bakker, og når du er færdig med din Evolve emballage, så kan den genanvendes igen og igen.

Bakkerne er uden ny indfarvning, og derfor fås de kun i varierende farver fra de genbrugte plastflasker og bakker, som de er fremstillet af. Samtidigt minder det brugeren om, at bakken kan genanvendes.

Produktlinjen lever naturligvis op til den strengeste fødevarelovgivning, og beskytter fødevarer i et temperaturspænd fra -40 celcius til + 200 grader celsius.

Certificeret cirkularitet

Genanvendt materiale (PCR) i emballage er godt for miljøet og klimaet, og når det anvendes i mono-materiale produkter, kan det være medvirkende til at skabe en cirkulær økonomi. Evolve serien fra Faerch indgår i en cirkulær økonomi i det, at produkterne består af 75% genanvendt materiale, og de kan genanvendes igen og igen.

Se Evolve serien i vores store bæredygtighedskatalog fyldt med inspiration lige herunder.

ANDRE NYHEDER

Arbejdssko fra JALAS® 

Arbejdssko fra JALAS® 

Få en gratis fodanalyse og find de helt rigtige arbejdssko fra JALAS® til en ekstra god kampagnepris. Kampagnen gælder til og med 31. december 2022.

Læs mere
Efterårskampagne

Efterårskampagne

Så er årets efterårskampagne på Nilfisk rengøringsmaskiner til bygge- og anlægsindustrien ude! Kampagnen gælder til og med 31. december 2022.

Læs mere
Støt brysterne

Støt brysterne

For hver solgt VP300 pink donerer Nilfisk 50 kr. til Støt Brysterne. Kampagnen gælder fra 1. september til og med 31. oktober.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt