Versaflo™ fra 3M™

Hold dine medarbejdere sikre med Versaflo™ fra 3M™

Med Versaflo™ fra 3M™ kan du sørge for, at dine medarbejdere har den bedst mulige beskyttelse. Vi har et stort udvalg af Versaflo™, og en af dem er TR-800 Turboåndedrætsværnet.

Når arbejdet fører dine medarbejdere ind i et potentielt eksplosionsfarligt område – hvad enten det er pga. brændbare gasser, væsker eller støv – kan en gnist fra en elektrisk kilde forårsage en katastrofe. Med 3M™ Versaflo™ TR-800 Turboåndedrætsværn kan du sikre de mennesker, du har ansvaret for, et højt niveau af åndedrætsbeskyttelse og samtidig minimere risikoen for brand eller eksplosion.

Et andet åndedrætsværn, som giver dine medarbejdere de bedste betingelser på arbejdet, er Versaflo™ TR-600 Turboenheden.

3M’s avancerede Versaflo™ TR-600 Turboenhed giver beskyttelse, komfort og stor fleksibilitet med de mange varianter af hoveddele samt filtre til beskyttelse mod for eksempel partikler, organiske dampe og sure gasser. Alle enheder i 3M Versaflo-serien af åndedrætsværn kan anvendes sammen, og det giver en integreret beskyttelse af øjne, hoved, ansigt og åndedræt i henhold til EN 12941 klasse TH2 eller TH3, afhængig af den valgte hoveddel.

Har du brug for råd og vejledning til valg af åndedrætsværn? Så står vi altid klar til at hjælpe.

Herunder kan du se alle vores Versaflo™ produkter fra 3M™ på vores webshop.

ANDRE NYHEDER

JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen

JALAS® TIO kollektionen giver følelsen af at gå på luft. Det er nemlig meget bløde og stabile sko, som tåler lange arbejdsdage.

Læs mere
Keep Warm termotøj

Keep Warm termotøj

Vi har glædet os til at vise jer det nye og lækre Keep Warm termotøj, som er lavet af varmeregulerende uld. Klik ind og se det her.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Omtanke for miljøet

Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

 

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt