Versaflo™ fra 3M™

Hold dine medarbejdere sikre med Versaflo™ fra 3M™

Med Versaflo™ fra 3M™ kan du sørge for, at dine medarbejdere har den bedst mulige beskyttelse. Vi har et stort udvalg af Versaflo™, og en af dem er TR-800 Turboåndedrætsværnet.

Når arbejdet fører dine medarbejdere ind i et potentielt eksplosionsfarligt område – hvad enten det er pga. brændbare gasser, væsker eller støv – kan en gnist fra en elektrisk kilde forårsage en katastrofe. Med 3M™ Versaflo™ TR-800 Turboåndedrætsværn kan du sikre de mennesker, du har ansvaret for, et højt niveau af åndedrætsbeskyttelse og samtidig minimere risikoen for brand eller eksplosion.

Et andet åndedrætsværn, som giver dine medarbejdere de bedste betingelser på arbejdet, er Versaflo™ TR-600 Turboenheden.

3M’s avancerede Versaflo™ TR-600 Turboenhed giver beskyttelse, komfort og stor fleksibilitet med de mange varianter af hoveddele samt filtre til beskyttelse mod for eksempel partikler, organiske dampe og sure gasser. Alle enheder i 3M Versaflo-serien af åndedrætsværn kan anvendes sammen, og det giver en integreret beskyttelse af øjne, hoved, ansigt og åndedræt i henhold til EN 12941 klasse TH2 eller TH3, afhængig af den valgte hoveddel.

Har du brug for råd og vejledning til valg af åndedrætsværn? Så står vi altid klar til at hjælpe.

Herunder kan du se alle vores Versaflo™ produkter fra 3M™ på vores webshop.

ANDRE NYHEDER

Tilbud på Taski Swingo

Tilbud på Taski Swingo

Få en Taski Swingo 250µicro til kampagnepris. Kampagnen varer så længe lager haves, så skynd dig ind og læs mere om kampagnen lige her.

Læs mere
Pas på hoved og øjne

Pas på hoved og øjne

Pas godt på dit hoved og dine øjne, når du er på arbejde med Securefit™ hjelme & briller. Gå på udkig i vores sortiment fra 3M lige her.

Læs mere
Arbejdstøj fra Engel

Arbejdstøj fra Engel

Hos os finder du et fuldt sortiment af arbejdstøj fra Engel. Skynd dig ind og se noget af arbejdstøjet til foråret og sommeren lige her.

Læs mere

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Bæredygtighedskatalog

Når det handler om bæredygtige proukter

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt