JOB I BUNZL

JOB I BUNZL

Kan du se dig selv i vores værdier; transparens, ydmyghed og pålidelighed? Og kan du se dig selv være en del af en stor og international koncern? Så er et job hos os måske noget for dig. Vi er en virksomhed med benene solidt plantet på jorden og med en meget lav personaleomsætning. Vores medarbejdere er nemlig glade for at være hos os, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vi har et arbejdsmiljø og en kultur, vi kan være stolte af.

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere til vores team i Greve. Hvis du vil være en del af holdet, så tøv ikke med at søge vores ledige stillinger. Hold øje her på vores jobside, hvis du vil først til nye, spændende jobmuligheder. 

LEDIGE STILLINGER

Der er desværre ingen ledige stillinger pt.. 

Find øvrige ledige stillinger i vores søsterselskab MultiLine lige her.

VIS OS DIT TALENT

Har vi ikke nogen ledige stillinger, der matcher dig? Så send os en uopfordret ansøgning til job@bunzl.dk. Vi opbevarer din ansøgning i 6 måneder og kontakter dig, hvis din profil er interessant til et job hos os.

Du kan også besøge vores globale karrieresite lige her, hvis du er interesseret i at lære Bunzl bedre at kende.

HER ER PLADS TIL ALLE

Vi mener, at hverken køn, etnicitet, seksualitet, alder eller nationalitet skal have indflydelse på behandlingen af vores medarbejdere.

Vi ansætter på baggrund af erfaring, motivation og engagement. Vi stræber efter at være lige så mangfoldige, som det samfund og den koncern, vi er en del af. På den måde sikrer vi, at der er plads til alle hos Bunzl.

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Omtanke for miljøet

Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

 

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt