MØD EN MEDARBEJDER

MØD EN MEDARBEJDER

Bunzl er en arbejdsplads med et godt fællesskab og højt til loftet. Hør hvad vores medarbejdere fortæller om Bunzl som arbejdsplads. 

Pelle Jørgensen

IT-koordinator

Jane Stormly

Debitorbogholder

Jeg har været hos Bunzl i 6 år nu. Jeg elsker mit job, fordi jeg har en masse gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Mit job udfordrer mig, og ikke to dag er ens. Efter mange år i branchen kender jeg kunderne rigtig godt, og den gode dialog med kunderne er med til at skabe de gode resultater.

Simon Eriksen

Teamleder på lageret

Jeg startede i Bunzl i 1997 som elev. I 2005 overtog jeg ansvaret for varemodtagelsen og alt drift på lageret, og det har jeg haft lige siden. Min rejse har været spændende og ikke to dage er ens. Det bedste ved mit job er mit team, som gør, at jeg går glad på arbejde hver dag. Bunzl har vist mig tillid fra første dag, og det er fedt!

Torben Vesterdahl

Produktchef

Her er dagene sjældent ens, når man sidder i maskinrummet mellem leverandører, salg og kunder. Heldigvis har vi en sund kultur og en masse hjælpsomme kollegaer, som står klar til at hjælpe, når hverdagen bliver for hektisk. Jeg har været her siden 2009, og jeg sætter stor pris på den fleksibilitet, som Bunzl tilbyder – det giver en god balance mellem arbejde og fritid. 

Charlotte Grøn

Customer Service Advisor

Bunzl er en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor man får masser af ansvar. Læringskurven er stejl, og jeg får nye kompetencer og viden, som gør min hverdag meget alsidig. Når jeg går hjem fra en arbejdsdag i Bunzl, så føler jeg, at jeg har gjort en forskel. Hos Bunzl bliver man lynhurtigt en del af det stærke sammenhold – og det er rigtig fedt at være en del af.

Gitte Klug

Customer Service Advisor

Jeg har været i Bunzl kundeservice i 14 år, og jeg er rigtig glad for min hverdag her med søde kunder og gode kollegaer. Jeg elsker at tale med vores kunder og give dem den helt rigtige rådgivning, når de ringer ind. Igennem årene har jeg også udviklet en stor forståelse for kundernes behov, og det er netop kunderne, der gør mit job som Customer Service Advisor interessant for mig.

Henriette Egtved Jørgensen

Customer Service Advisor/Intern Salg

Jeg startede i Bunzl kundeservice i 2004 som Customer Service Advisor. Siden er jeg blevet en del af Bunzl E-Commerce gruppen og Intern Salg, det gør mit job ekstra spændende. Bunzl tager sig godt af sine medarbejdere, og jeg føler mig tryg og hørt i mit arbejde. Min arbejdsdag er alsidig, og vores virksomhed er i konstant udvikling, så det bliver aldrig kedeligt at være en del af Bunzl.

» SE ALLE PUBLIKATIONER HER

» Safety

Det handler om sikkerhed & miljø

 

» Detail

Det skal være nemt at handle

» Rengøring og hygiejne

Læs og oplev vores store udvalg

» Food katalog

Når det handler om fødevareproduktion

» Omtanke for miljøet

Når det handler om produkter med omtanke for miljøet

 

» Frugt & Grønt katalog

Når det handler om emballageløsninger til Frugt & Grønt